Briga o starim licima

Iako smo osnovali svoje porodice i dalje smo nečija deca, imamo starije članove porodice kojima je potrebna naša pomoć. Nažalost, tempo života Vas onemogućava da se o njima brinete onoliko koliko biste Vi želeli i onoliko koliko oni to zaista zaslužuju. Zbog toga smo mi tu da Vam i za ovu situaciju ponudimo rešenje.

Agencija “Royal Care” se bavi posredovanjem u pružanju usluga svakodnevne ili povremene nege pokretnih, polupokretnih i nepokretnih lica. Pružićemo Vam kompletnu uslugu brige, pomoći i nege vaše drage osobe u vašoj kući od strane medicinske sestre ili negovateljice.

Nega se razlikuje u zavisnosti od potreba svakog pojedinca, i može da podrazumeva: održavanje lične higijene u potpunosti, hranjenje, oblačenje, pomoć pri kupanju ili prilikom kretanja, previjanje, prevencija dekubitusa, kontrola pri uzimanju propisanih lekova, praćenje krvnog pritiska, šećera u krvi…
Obavljanje kućnih poslova može da podrazumeva: održavanje higijene kreveta i postelje, peglanje, usisavanje, brisanje prašine i podova, nabavka i priprema hrane, plaćanje računa, pratnja do doktora, odlazak po recepte i propisane lekove..
Tu smo da Vam damo sve neophodne informacije, da Vam pomognemo oko odabira - vodeći računa o kompletnoj dokumentaciji negovateljice ili medicinske sestre, njenom iskustvu, stručnosti i preporukama, kao i Vašim zahtevima. Na kraju, u skladu sa svim Vašim potrebama i zahtevima, kao Klijenta, naš profesionalni tim uz svoje najstrožije kriterijume izvršiće selekciju i poslaće Vam na razgovor nekoliko izvršioca istog profila i stručnosti, da biste Vi, imali pravo izbora i da biste odabrali najkompetentniju osobu, koja će Vam po temperamentu ili nekim drugim parametrima najviše odgovarati.

Svaka negovateljica je obučena da pruža posebnu brigu o starijim osobama ili osobama sa određenim stepenom invaliditeta. Svaka negovateljica ima znanje i iskustvo u radu sa ovakvim osobama.  
Njihova primarna odgovornost je da se brinu za lične potrebe osobe koju čuvaju.
„Royal Care“ osoblje nudi odličnu alternativu institucionalizovane nege. Naš program za negu straijih osoba i osoba sa invaliditetom omogućava ovim osobama da ostanu u svojim domovima omogućavajući im optimalno individualnu zaštitu.

Svi naši kandidati ispunjavaju naše stroge kriterijume, a jedan od njih je da moraju da imaju nekoliko godina iskustva u vođenju brige o starim osobama i osobama sa invaliditetom. Većina naših negovateljica biće vam na raspolaganju 5 radnih dana, 24 sata, a po potrebi i vikendom. 

_______________________________________________________________________________

Usluge / Video nadzor


© 2013 Royal Care - Agencija za čuvanje beba, dece i starih lica
All Rights Reserved