Čuvanje dece

Deca su naše neprocenjivo bogatstvo koje ne možemo ostaviti na čuvanje bilo kome!

Mi Vam nudimo bezbrižnost u svakom trenutku koji ne možete iz nekog opravdanog razloga provesti sa vašim detetom. Svaku potrebu naših najmlađih, sagledale smo sa aspekta veoma brižnih i veoma zahtevnih majki, jer mi i jesmo na prvom mestu MAJKE pa tek onda osnivači agencije “Royal Care”.

Nedovoljan broj mesta u vrtićima, poslovne obaveze i putovanja, vanredne i neplanirane situacije samo su neki od razloga zbog kojih Vam je potrebna pomoć oko vašeg deteta. Sasvim je razumljivo da i Vi zaslužujete predah i da treba da imate nekoga na koga možete maksimalno da se oslonite. Kako i same znamo koliko je danas veoma teško pronaći agenciju kojoj možete ukazati poverenje i koliko je teško da pronađete nekoga ko razume važnost vaše privatnosti, iz tog razloga stvorile smo takav servis usluga koji Vam može u mnogo čemu pomoći.

Pored visokog kvaliteta odabira dadilja, koje će Vam biti na raspolaganju 24 sata u prilici smo da vam ponudimo i neke druge usluge, uz koje ćete i sami primetiti koliko će vam biti olakšana razdvojenost od vašeg detet. Naša agencija u svojoj ponudi uvela je nekoliko novih usluga, koje nas svakako u samom startu izdvajaju od drugih agencija. Jedna od novina kod ovakvog vida pružanja usluga je video-nadzor, što će Vam omogućiti da u svakom trenutku vidite vaše dete i uživate zajedničkom trenutku uprkos razdvojenosti. Takođe Vam nudimo, po potrebi, i uslugu live-chata sa mogućnošću komunikacije sa određenim specijalistima iz različitih oblasti (psiholog, logoped, fiziotarapeut…).

Svesne smo koliko je zdrava ishrana bitna u razvoju naših mališana, ali smo i svesne činjenice da zbog brzog tempa života i nedostatka slobodnog vremena mnogi roditelji nisu u mogućnosti da odu u takvu nabavku. Mi i tu imamo rešenje za Vas! Saradnja sa velikim brojem farmi koje proizvode organsku hranu daje nam mogućnost da ukoliko želite, možemo Vam jednom nedeljno dostavljati namirnice koje možete naručiti  preko našeg sajta.

Sve što želimo jeste da Vašoj porodici pružimo usluge vrhunskog kvaliteta, prilagođene upravo željama i potrebama svakog roditelja. Na nas možete računati 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, čak i praznicima.

_______________________________________________________________________________

Usluge / Stručnjaci / Patronaža / Video nadzor


© 2013 Royal Care - Agencija za čuvanje beba, dece i starih lica
All Rights Reserved