Video nadzor

Agencija “Royal Care” je prva i jedina agencija koja nudi uslugu video nadzora. Uz ovu uslugu u svakom trenutku možete biti sigurni da Vaše dete provodi dan onako kako ste Vi zamislili.
Sa stanovišta majki smatramo da je ova usluga neprocenjiva jer znamo koliko Vam teško pada razdvojenost. Pruža Vam sigurnost i udobnost na više nivoa.

  • Ukoliko se prvi put odvajate od Vašeg mališana ova usluga Vam može pomoći u osetljivom periodu razdvajanja – u svakom trenutku, sa bilo kog mesta možete videti svoje dete
  • Ukoliko niste sigurni da li vaše dete dovoljno kvalitetno provodi svoje vreme dok je kod kuće ova usluga vam pruža apsolutnu sigurnost i uvid u njegov dnevni raspored. Vi najbolje poznajete ritam i potrebe svog deteta, a na ovaj način ćete biti sigurni da je svaka njegova potreba zadovoljena

Na ovaj način želimo da zadobijemo vaše poverenje, da znate da smo neko na koga se uvek možete osloniti i poveriti nam ono najvrednije što imate – Vaše dete.
Možete se odlučiti za jednu od dve opcije: IP (prenosive) kamere ili analogne (statične) koje će naši vrhunski stručnjaci iz oblasti video nadzora instalirati u vašem domu u prostorijama u kojima vi to želite (dečija soba, dnevna soba, spavaća soba, kuhinja…).
U bilo kom trenutku, sa bilo kog računara ili telefona, ukoliko posedujete internet, možete videti kako vaše dete provodi dan i uživati u neprocenjivim trenucima.

_______________________________________________________________________________

Čuvanje deceUsluge / Stručnjaci / Patronaža


© 2013 Royal Care - Agencija za čuvanje beba, dece i starih lica
All Rights Reserved