O nama

Agencija “Royal Care” je tu da Vam pruži visoko kvalitetnu uslugu i pomogne pri odabiru prave osobe koja će preuzeti deo brige o Vašem detetu ili drugom članu Vaše porodice. 
Iz našeg dosadašnjeg roditeljskog iskustva, znamo koliko je bitno i lepo kada možemo svo svoje vreme provesti igrajući se sa svojom decom, razvijajući im zdrave navike, učeći ih prvim brojevima i slovima, pesmicama, radeći prve domaće zadatke.
Takođe i pored toga što smo osnovali svoje porodice i dalje smo nečija deca, imamo starije članove porodice kojima je potrebna naša pomoć...
Nažalost, tempo života mnoge od vas onemogućava da se o njima brinete onoliko koliko biste vi želeli i onoliko koliko oni to zaista zaslužuju. Zbog toga smo mi tu da Vam ponudimo rešenje.
Agencija “Royal Care” sarađuje sa stručnim, kvalifikovanim i obučenim osobama. Uvele smo veoma visoku standardizaciju pri odabiru bebisiterki/negovateljica za naše klijente.

Zbog toga mi:

  • Pažljivo slušamo sve vaše potrebe i zahteve
  • Pronalazimo pravu osobu za Vas primenom najstrožijih kriterijuma selekcije (polaganje psihološkog testa, testa stručnog znanja, uverenje iz policijske evidencije da osoba nije osuđivana)
  • Stojimo iza naše preporuke, pratimo rad dadilje/negovateljice na osnovu Vašeg zadovoljstva njenim anganžmanom

Prilikom odabira bebisiterki/negovateljica osnovni preduslovi koji moraju biti ispunjeni su minimum srednja stručna sprema kao i prethodno iskustvo u radu sa decom ili iskustvo u pružanju nege starijim i bolesnim osobama.
Tek nakon toga, bebisiterke/negovateljice prolaze proces selekcije „u tri koraka“:

  • inicijalni intervju sa psihologom
  • set psiholoških testova
  • zdravstvene i zakonske provere

Psihološki testovi, prvenstveno imaju za cilj da ukažu na eventualno postojanje patoloških obrazaca ponašanja, ali i da pruže bolji uvid u zdrave potencijale ličnosti – koliko je bebisiterka/negovateljica odgovorna, pouzdana, saradljiva, ali i topla, sklona empatiji, kreativna, otvorena za nove ideje, itd.
Zdravstvene i zakonske provere podrazumevaju važeću sanitarnu knjižicu, kao i uverenje o nekažnjavanju bebisiterke koje izdaje nadležan sud.


Video nadzor

Novost u našem radu je pružanje usluge video nadzora. Sa stanovišta majki smatramo da je ova usluga neprocenjiva. Pruža Vam sigurnost i udobnost na više nivoa.

  • Ukoliko se prvi put odvajate od Vašeg mališana ova usluga Vam može pomoći u osetljivom periodu razdvajanja – u svakom trenutku, sa bilo kog mesta možete videti svoje dete
  • Ukoliko niste sigurni da li vaše dete dovoljno kvalitetno provodi svoje vreme dok je kod kuće ova usluga vam pruža apsolutnu sigurnost i uvid u njegov dnevni raspored. Vi najbolje poznajete ritam i potrebe svog deteta, a na ovaj način ćete biti sigurni da je svaka njegova potreba zadovoljena

Na ovaj način želimo da zadobijemo vaše poverenje, da znate da smo neko na koga se uvek možete osloniti i poveriti nam ono najvrednije što imate – Vaše dete.
Ova usluga je pravi izbor za Vas i ukoliko želite da otklonite svaku sumnju da se o Vašoj dragoj osobi naša negovateljica brine na pravi način. 


© 2013 Royal Care - Agencija za čuvanje beba, dece i starih lica
All Rights Reserved