Video nadzor  

Novost u našem radu je pružanje usluge video nadzora. Sa stanovišta majki smatramo da je ova usluga neprocenjiva. Pruža vam sigurnost i udobnost na više nivoa.

  • Ukoliko se prvi put odvajate od vašeg mališana ova usluga vam može pomoći u osetljivom period razdvajanja – u svakom trenutku, sa bilo kog mesta možete videti svoje dete
  • Ukoliko niste sigurni da li vaše dete dovoljno kvalitetno provodi svoje vreme dok je kod kuće ova usluga vam pruža apsolutnu sigurnost i uvid u njegov dnevni raspored. Vi najbolje poznajete ritam i potrebe svog deteta, a na ovaj način ćete biti sigurni da je svaka njegova potreba zadovoljena

Na ovaj način želimo da zadobijemo vaše poverenje, da znate da smo neko na koga se uvek možete osloniti i poveriti nam ono najvrednije što imate – Vaše dete.

Možete se odlučiti za jednu od dve opcije: IP (prenosive) kamere ili analogne (statične) koje će naši vrhunski stručnjaci iz oblasti video nadzora instalirati u vašem domu u prostorijama u kojima vi to želite (dečija soba, dnevna soba, kuhinja…).

U bilo kom trenutku, sa bilo kog računara ili telefona, ukoliko posedujete internet, možete videti kako vaše dete provodi dan i uživati u neprocenjivim trenucima.

Mi kao majke svesne smo koliko vam razdvojenost od deteta teško pada, ali i to da je njegova sigurnost apsolutni prioritet. Iz tog razloga smo ovu uslugu prepoznale kao neminovnost.


© 2013 Royal Care - Agencija za čuvanje beba, dece i starih lica
All Rights Reserved